Viziune

Suntem convinsi ca vom reusi inca in timpul vietii noastra sa cream o societate normala. Una in care sefii sunt manageri. Competenti. Cu spirit de leaderi si cu valori personale de inalta tinuta morala.

Una in care conteaza ce stii si ce poti nu pe cine cunosti. Una in care dreptatea nu ti se da daca „esti cu noi” – o ai cand nu gresesti. In care „liber” si „responsabil” sunt doua fete ale aceleiasi monezi. Si mai ales o societate in care coruptia, ticalosia si parvenitismul sunt arhaisme care nu mai sunt folosite din lipsa de sens in realitate.

O societate normala intr-o lume normala.

MISIUNE

Am pornit la drum sa infaptuim aceasta viziune punandu-ne nadejdea in tineri. In tineri manageri (high potentials) care au potential si vor sa si-l valorifice. Noi le oferim acestor potentiali manageri de maine fundatia cunoasterii si profesionalismului. Aceasta e misiunea noastra. Si va chemam, cu mic si mare, tanar si batran, bogat si sarac sa participati.  Cu idei, cu pareri, cu efort – cu ce puteti si vreti. Iar daca nu puteti sau nu vreti, puteti ajuta daca va dati din drum si ne lasati sa FACEM.

CREDO

Se spune ca pentru ca cei rai sa invinga, e suficient ca cei buni sa nu faca nimic. Hai sa incercam si invers: pentru ca noi, cei buni, sa castigam, voi ceilalti (rai, nepasatori, indolenti etc) luati vacanta – nu faceti nimic! Nu va implicati!

MULTUMIM!