No deed goes unpunished!

No deed goes unpunished!

„Buna ziua,

Ma numesc Buica Cristina, sunt leader-ul echipei din Timisoara din cadrul concursului national Simulatorul de Business de la Ploiesti.

Am dorit sa va trimit acest mail ca feedback al evenimentului. A fost o experienta extraordinara din toate punctele de vedere, nemaitraita pana acum.

Consideram ca am invatat foarte multe lucruri utile pe care, cu siguranta, le vom folosi in viitor. Acest concurs ma ajutat personal sa vad anumite lucruri la care mai trebuie sa lucrez dar si capacitatea mea de a fi leader. Cu ajutorul acestei experiente mi-am dat seama cat de mult imi place sa fiu leader, sa ajut echipa, sa ascult echipa, sa ma consult cu membrii echipei.

Platforma SimTeam ne-a placut foarte mult. Este o platforma foarte complexa, de mare folos atat pentru noi ca studenti care invatam sa fim manageri, dar si pentru viitori antreprenori. Consideram ca este un plus pentru noi ca studenti ca am putut folosi aceasta platforma si daca s-ar putea folosi mai mult si in universitati ar fi de folos pentru managerii din viitor. Este o aplicatie cu ajutorul careia putem pune in practica tot ce am invatat teoretic.

Ne pare bine ca am aflat mai multe despre firma Exelo, de care sincer pana acum nu auzisem si speram ca pe viitor sa mai putem colabora.”

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Ploiesti_2017a”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*