INTER-UNIVERSITAR

BUGET SI FINANTARE

Pentru organizarea acestei etape finale a Campionatului Studentesc de Management , universitatile participante (cu exceptia universitatii gazda) trebuie sa plateasca costul asociat accesului la platforma si a asigurarii asistentei tehnice din partea EVER2EXCEL.

Pentru a facilita bugetarea evenimentului, EVER2EXCEL percepe o taxa fixa de 500 euro per universitate.

Aceasta taxa acopera costul accesului echipelor la platforma de simulare SimTeam, echipa de asistenta tehnica (patru persoane – deplasare, masa si cazare pe durata simularii), costuri asociate (materiale tiparite, remuneratie echipa etc)

NOTA: este recomandat ca aceste responsabilitati sa fie delegate catre noile structuri infiintate conform ORDIN Nr. 3262/2017 din 16 februarie 2017 privind organizarea şi funcţionarea de societăţi antreprenoriale studenţeşti (SAS) în sistemul de învăţământ superior din România. Astfel, acestea pot atrage resurse (bani, premii, materiale) de la sponsori sau entitati interesate/dispuse sa sprijine universitatile in formarea si dezvoltarea studentilor prin astfel de activitati – vezi Art. 3, paragraf e si f.