INTRA-UIVERSITAR

Potest solum unum

ORGANIZARE

Pentru desemnarea echipei reprezentative a universitatii, se organizeaza in cadrul universitatilor o competitie (simulare) cu maximum sase echipe (minimum trei).

Toate simularile se organizeaza in aceiasi zi – sambata de la ora 10 am – la o data convenita cu toate universitatile participante in campionat.

O echipa are patru membri:

Dir Gen, Dir Vanzari, Dir HR, Dir Financiar

Distributia rolurilor SE CONVINE intre membrii echipei inainte de inceperea simularii (timp alocat: 5 min).

 

Roluri si responsabilitati in organizarea competitiei

UNIVERSITATEA
  • Asigura participarea studentilor la competitie.
  • Numeste un cadru universitar responsabil cu rol de lieson intre universitate si EVER2EXCEL.
  • Asigura logistica competitiei (sala, calculatoare, conexiune la internet).
  • Asigura finantarea costurilor asociate (acces la platforma de simulare, cazarea si masa echipei de organizare (patru persoane) din partea EVER2EXCEL.

NOTA: este recomandat ca aceste responsabilitati sa fie delegate catre noile structuri infiintate conform ORDIN Nr. 3262/2017 din 16 februarie 2017 privind organizarea şi funcţionarea de societăţi antreprenoriale studenţeşti (SAS) în sistemul de învăţământ superior din România. Astfel, acestea pot atrage resurse (bani, premii, materiale) de la sponsori sau entitati interesate/dispuse sa sprijine universitatile in formarea si dezvoltarea studentilor prin astfel de activitati – vezi Art. 3, paragraf e si f.

EVER2EXCEL

  • Asigura accesul la platforma de simulare SimTeam;
  • Asigura echipa de asistenta tehnica pe parcursul simularii;
  • Instruieste participantii in utilizarea platformei;
  • Prezinta scenariul de simulare pentru consurs;
  • Asista participantii (dpdv tehnic, al folosirii platformei) pe durata simularii in competitie.

BUGET SI FINANTARE

Pentru organizarea acestei etape de selectie a echipei participante din partea universitatii la Campionatul Studentesc de Management faza inter-universitara, universitatea trebuie sa plateasca costul asociat accesului la platforma si a asigurarii asistentei tehnice din partea EVER2EXCEL.

Pentru a facilita bugetarea evenimentului, EVER2EXCEL percepe o taxa fixa de 2000 euro per universitate in care sunt incluse costul accesului la platforma de simulare, deplasarea si cazarea si masa personalului tehnic, organizarea tehnica si asistenta pe durata simularii, alte costuri asociate (materiale printate, consumabile)..